Over Ons

Over Ons


 

WERELDWIJD IS NU UMA!

Op de plek waar voorheen restaurant Wereldwijd gevestigd was, zit nu Japans restaurant Uma! Na bijna zeven jaar Wereldwijd was het tijd voor iets nieuws. Na een grondige verbouwing en inwerkperiode zijn wij per medio april 2018 heropend voor onze gasten! Wij zijn enthousiast over ons nieuwe restaurant en het voor ons nieuwe concept en hopen dat u dat ook bent!

Nog steeds onbeperkt!

Bij restaurant Uma eet u volgens het Japans all-you-can-eat concept. Gedurende 2 uur bestelt u onbeperkt gerechtjes van onze menukaart via de tablet op uw tafel. Uw bestelling wordt rechtstreeks ontvangen en verwerkt door onze ervaren keukenbrigade. Onze vriendelijke en enthousiaste collega’s in de bediening brengen de door bestelde gerechten naar uw tafel en het is smikkelen geblazen! Wij serveren kleine porties zodat u van alles kunt proeven en proberen. Vindt u iets bijzonder lekker? Bestel het gewoon nog een keer! Een uitgebreid dessert zit natuurlijk bij het menu inbegrepen!

BIJZONDERE DRANKJES
Probeer een van onze passende huiswijnen bij uw gerechten of een van de verschillende bieren van de tap. Wat denkt u anders van een bijzonder Japans biertje uit de fles of authentieke warme sake als begeleider? Echt feestelijk wordt het met een van onze mooie cocktails! Wij vertellen u er graag meer over bij ons aan tafel! N.B.(fris)drank is niet inbegrepen in het all-you-can-eat menu.

Waar zitten wij?

Wij zijn gelegen in het centrum van Alkmaar. Parkeergarages De Vest, Kanaalschiereiland, de Karperton en De Kazerne bevinden zich allemaal op loopafstand van het restaurant. Bent u met de trein? Station Alkmaar is op minder dan 10 minuten lopen van ons restaurant. Gaat u naar theater De Vest? Dan is ons restaurant de ideale start van uw avond uit! Theater De Vest is op vier minuten loopafstand van ons restaurant. Maar ook het Waagplein  de Grote Kerk, de Kaasmarkt en het winkelhart van Alkmaar zijn allemaal binnen 8 minuten loopafstand van ons restaurant.