Menu

HET Menu

HET MENU

Vier kerst bij Uma!


Hetzelfde als normaal, maar toch een beetje anders! Net zoals anders; 2,5 uur onbeperkt kiezen uit ruim 100 gerechtjes. Om zelf van te genieten of om te delen met anderen.
Sashimi & Coquilles zijn deze dagen inbegrepen!

Tijdens beide Kerstdagen hanteren wij een vroege & een late shift.

25 & 26 december

Tijden: 1e shift 16.30u tot 19.00u
2e shift 19.30u tot 22.00u
Tarieven: € 34,50 p.p. — € 17,25 voor kinderen 4 t/m 10 jaar € 0,- voor kinderen 0 t/m 3 jaar.

Het betreft een 2,5urig ALL YOU CAN EAT arrangement; waarbij dranken niet zijn inbegrepen.

Reserveren kan via reserveren@restaurantuma.nl of 072 520 6111
Op 25&26 december bieden wij geen lunch aan.

Op maandag 31 december (Oudejaarsavond) zijn wij gesloten.

Lunch

Ons restaurant is dagelijks vanaf 12.30 uur geopend voor de lunch of een kopje koffie. Tijdens de lunch hanteren wij een kleine kaart met een selectie van vers bereide sushi en lichte warme gerechten. Ideaal om tijdens de lunchpauze even te ontsnappen van de hectiek van het werk of tijdens het winkelen even bij te komen! Vanaf 15.30 uur gaan onze koks voorbereiden voor het diner en is het niet meer mogelijk om van de lunchkaart te bestellen. Reserveer snel uw tafel via 072 520 6111 of klik hier (www.restaurantuma.nl/reserveren.)

– klik hier voor onze lunchkaart

Diner (all-you-can-eat)

Het diner vangt aan vanaf 16.30 uur. Tijdens het diner kunt u tot 2,5 uur na aanvang onbeperkt bestellen van onze menukaart met meer dan 100 gerechten! Uiteraard vers bereide sushi door onze sushi chefs, maar wat denkt u van biefstukpuntjes met knoflook of een zalmstukje met gember of onze nu al beroemde creme garnalen of vers gewokte knapperige groentes of een van de andere 100 gerechten van de kaart? Restaurant Uma betekent een culinaire ervaring in een hippe en trendy omgeving. Een dessert is uiteraard bij het menu inbegrepen! De keuken sluit om 22.00 uur en het restaurant om 22.30 uur. Reserveer snel uw tafel via 072 520 6111 of klik hier (reserveren@restaurantuma.nl/)

– klik hier voor ons all-you-can-eat menu, p.1 & p.2

De prijzen voor ons all-you-can-eat menu per persoon (2,5 uur):

– Maandag t/m woensdag € 25,50
– Donderdag t/m zondag € 26,50

Tarief voor kids van 4 t/m 10 jaar (2,5 uur)

– Maandag t/m zondag € 13,25

All-inclusive arrangement

 

Het is mogelijk om het all-you-can-eat menu uit te breiden naar een all-inclusive arrangement indien u met tenminste 10 betalende gasten bent. U geniet dan 2,5 uur lang onbeperkt van onze menukaart, maar ook van onbeperkt koffie, theeën, frisdranken, vruchtensappen, huiswijnen en Jupiler tapbier. De kosten hiervoor bedragen € 33,50 per persoon voor iedereen vanaf 11 jaar. Voor kids van 4 t/m 10 jaar bedraagt het tarief € 17,50 per kind.

(*) Dagelijks vanaf 16.30 uur serveren wij uitsluitend het all-you-can-eat/all-inclusive menu;

(*) All-inclusive arrangement is mogelijk vanaf tenminste 10 betalende gasten;

 

Take away

Genieten van onze gerechten thuis, op de zaak, in het park, op de boot, op het dakterras of waar dan ook? Dat kan ook bij restaurant Uma met onze afhaalservice! Kies uw favoriete gerechten van onze afhaalkaart en geef die door via 072 520 6111 en wij hebben uw gerechten klaar staan op het afgesproken tijdstip!

Klik hier voor ons take away menu

(*) Dagelijks vanaf 16.30 uur serveren wij uitsluitend het all-you-can-eat menu;
(*) Dranken zijn niet inbegrepen bij het all-you-can-eat menu. U kunt deze bestellen van onze uitgebreide kaart. Tenminste een (fris)drank consumptie per persoon is verplicht;
(*) Omwille van onze prijsstelling serveren wij geen kraanwater;
(*) Op Nieuwjaarsdag, Valentijnsdag, Pasen, Koningsnacht, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren en Oudjaarsdag is altijd het donderdag t/m zondag tarief van toepassing. Tijdens Kerst zijn afwijkende prijzen van toepassing. Vraag een van onze medewerkers hiernaar;
(*) Bent u jarig? Dan trakteert restaurant Uma en eet u gratis mee (dranken uitgezonderd)! De volgende voorwaarden zijn cumulatief van toepassing; uitsluitend van toepassing op het all-you-can-eat menu; uitsluitend geldig op de verjaardag zelf; op vertoon van geldige legitimatie (uitsluitend een paspoort, ID kaart of rijbewijs en geen kopie hiervan), maximaal twee jarigen per tafel; tenminste een betalende gast voor het volledige tarief; niet inwisselbaar voor contanten, niet in combinatie met andere aanbiedingen en/of acties. Tijdens Kerst is dit cadeau niet in te wisselen. U bent in dat geval van harte welkom op 27 december. Boekt u het all-inclusive arrangement en is er een verjaardagsarrangement? Dan rekenen wij € 7,50 voor de jarige (bij jarigen vanaf 11 jaar) en € 4,25 voor jarige kids (tussen de 4 en 10 jaar);
(*) Wij besteden zorg en aandacht aan onze gerechten en vinden het prettig als u hier rekening mee houdt bij het bestellen. Bestel alleen wat u op kunt eten. Om verspilling tegen te gaan worden restanten van gerechten in rekening gebracht (€ 1,00 per stuk sushi en € 2,00 per salade, appetizer en warme gerecht).

Heeft u allergieën? Meld het ons tijdig bij uw reservering.